Waarom je wil overstappen naar losse thee
Je serveert nu zakjes en komt aan tafel met de standaard theedoos. Daar is op zich niks mis mee. Theezakjes zijn per portie verpakt. En dat kan zeker bij drukte handig zijn. In een mooie theedoos ziet je gast direct het aanbod aan zakjes. Hij pakt er één en jij kunt door naar de volgende tafel.
Maar is het een beleving? Nee, dat niet. Je klant ziet niet welke thee hij drinkt. Hij krijgt precies wat hij thuis ook uit het keukenkastje kan pakken. De thee-beleving maar vooral de smaakbeleving bij losse thee is zo anders. Ben je overgestapt naar losse thee? Dan wil je niet meer terug! Het smaakt zoveel voller! En dat is een van de redenen om losse thee te serveren.
Je wil tevreden gasten. En het liefst gasten die keer op keer terugkomen naar jouw restaurant. Hiervoor zul je jouw gast moeten verrassen. Dat lukt het beste met producten die je kunt ‘beleven’. Die klantbeleving is waar het in de horeca om draait. Kortom: het is tijd om over te stappen naar losse thee.
Verse thee voor horeca
Begrijp ons goed: er is niks mis met theezakjes. Er zijn bij losse thee zijn er simpelweg meer voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen van losse thee:
- Smaakvoller: Wanneer je thee los serveert krijgt het de ruimte. De blaadjes en de smaak van losse thee gaan zich ontplooien. En dat proef je!
- Milieuvriendelijker: Met losse thee gebruik je herbruikbare zeefjes. Je hebt minder afval dan bij theezakjes en wat je hebt kan in de groenbak. Je hoeft niet te scheiden en er komt geen plastic in de thee (wat bij sommige theezakjes wel soms zo is). Bovendien kan je ook nog eens kiezen voor biologische losse thee.
- Beleving: Je klant wil zien wat hij of zij drinkt. En wat werkt er dan beter dan het zien van stukjes citroen in je citroenthee? Je serveert thee in een rvs zeefje met tip. Je gast ziet de ingrediënten en kan vast voor-genieten van de geur die precies is afgestemd op de smaak. De beleving begint al bij het serveren!
- De verkoop loopt als een trein: Voor losse thee blijven gasten terugkomen. Dat weten wij bij Fleur de Café uit jarenlange ervaring in thee voor de horeca. Met het theeconcept voor de horeca krijg je de beste verkoopondersteuning. Je gast kiest uit sprankelende thee(namen) op de theekaart. Deze maken wij voor jouw horecabedrijf gratis op maat.
Je wilt keuzes, maar niet teveel!
Je wilt je gasten wat te kiezen geven. De een houdt meer van zwarte thee, terwijl je de andere gast meer verwent met een kruidenthee. Je wil het liefst iedere gast die binnenstapt blij maken. Toch moet je aanbod niet uit de hand lopen. Je wil een overdosis aan keuzes voorkomen.
Een goede theekaart bevat voor ieder wat wils. Uit de jarenlange ervaring van Fleur de Café in de horeca blijkt dat een aanbod van zes tot twaalf goed werkt. Dit hangt af van het type horecabedrijf. Voor een café is een theekaart met zes soorten ideaal. Voor een restaurant is een twaalftal theesoorten op de kaart een gulde middenweg. Je geeft je gasten wel de keuze, maar het aanbod blijft overzichtelijk.
Bij Fleur de Café heb je de keuze uit ruim 114 theesoorten. Dat zijn er natuurlijk veel te veel voor een goede theekaart! Maar je kunt er in elk geval alle thee vinden die je zoekt. En bel gerust als je daar hulp bij kan gebruiken. Je mag bellen op: 0570- 67 77 22
Koffie en thee groothandel
Wil je losse thee gaan bestellen? Dan is het fijn dat je bestelt bij een thee- én horeca-kenner. Fleur de Café is een koffie- en theegroothandel. Dit bedrijf mengt eigen thee in Deventer en is gespecialiseerd in thee voor de horeca. Je kan bij dit theebedrijf blindelings vertrouwen op jarenlange ervaring.
Het is fijn dat je er alles in één keer kan bestellen. Voor zowel de beste thee als de beste koffie kan je er terecht. Je kan online je theeservies, theezeefjes en ook je koffie bij Fleur de Café bestellen. Maar ook voor espressomachines en alles rondom koffie kan je er terecht.
Je kan een theeplateaus vinden om de thee mooi en handig te presenteren. Zo'n serveerplateau werkt als een uitgebreide theedoos. Je laat je gast de thee vanuit de bewaarblikjes zien en ruiken. Je kan kiezen uit een plateau van zes of twaalf blikjes. De theekaart maken wij voor jou. Je gast kiest ter plekke de smaak en schept met een doseerlepel de juiste hoeveelheid thee in het theezeefje.
Losse thee verkopen in jouw horecabedrijf
Wil je aan de slag met losse thee in jouw horecabedrijf? Bel gerust en vrijblijvend met 0570-67 77 22. Of neem een kijkje in het assortiment voor de horeca. Wij helpen je op weg. Zo maken we de van losse thee in jouw horecabedrijf samen tot een succes!